Over Bijbaan.nl

Wie is Bijbaan.nl?

Bijbaan.nl onderdeel van YoungCapital is dé ontmoetingsplaats voor alle studenten en starters met een MBO, HBO (Bachelor) en WO (Master) opleiding en bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke, vakantie of vaste krachten. Dit platform is naast Nederland ook actief in de volgende landen: Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland, Oostenrijk.

Wat bieden wij studenten:

Bijbaan.nl biedt meer dan 300 bijbanen en vakantiewerk aan in heel Nederland. Via het eenvoudige zoeksysteem vul je het type bijbaan of vakantiewerk in waarnaar je op zoek bent en je krijgt direct alle vacatures te zien die aansluiten bij jouw zoekcriteria.

Hoe vind ik de ideale bijbaan?

Maak gratis een profiel aan, upload je CV en vul je achtergrond gegevens in. Geef daarnaast aan naar wat voor type bijbaan, stage of starterfunctie je op zoek bent. Op basis van jouw selectie ontvang je een update per e-mail met vacatures, die precies op jou profiel aansluiten. Ook op je persoonlijke pagina vind je een lijst met alle vacatures die bij jou passen. Heb je een interessante bijbaan gevonden? Dan kun je direct online solliciteren!

In het kort

2014   Vanaf januari is Bijbaan onderdeel van YoungCapital.
2013   Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Bijbaan.nl heeft in juni haar 30.000e inschrijving ontvangen.
2012   In juni krijgt Bijbaan.nl een compleet nieuw uiterlijk! Daarnaast heeft de website haar diensten uitgebreid met een CV database. Hier kunnen werkgevers zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten. De database is al flink gegroeid en bevat in februari meer dan 10.000 zoekende werkstudenten.
2011   In februari 2011 bevat de database van Bijbaan.nl al meer dan 2.000 studenten die op zoek zijn naar een bijbaan of vakantiewerk.
2010   StudentJob International breidt uit met een extra niche website genaamd Bijbaan.nl.
1999   Om een internationale groei te realiseren lanceert Studentenwerk.nl het platform StudentJob International en start als eerste in Nederland met de website StudentJob.nl.