F.A.Q. categorieën

Over Youngcapital

Doorzoek de F.A.Q's

Wat doet YoungCapital?

Wat doet YoungCapital?

YoungCapital linkt hoogopgeleid, jong talent aan werkgevers. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. Jonge talenten zijn de aanjagers van vernieuwing in het bedrijfsleven. Wij geloven als geen ander in de kracht van de nieuwe generatie. Daarom stimuleren wij bedrijven en organisaties deze kracht te benutten.

Het unieke van YoungCapital is haar centrale database, waarin de gegevens van onze dertig niche-jobboards en -websites, stuk voor stuk gespecialiseerd in de doelgroep jong talent, worden gebundeld. Deze database geeft toegang tot een totale populatie van meer dan 4 miljoen ingeschreven kandidaten, waarmee YoungCapital voorziet in landelijke dekking en beschikt over het grootste online netwerk van Europa.

Onder YoungCapital vallen de labels YoungCapital Professionals, StudentJob International en YoungCapital Flex (de payroll-tak van het bedrijf). YoungCapital Professionals werft, selecteert en detacheert jong talent onder andere in IT en Finance. StudentJob International is onze internationale staffing- en sourcingtak en actief in acht landen.

Wilt u aan de slag met ons? Wacht niet langer, stuur ons uw vacature!

StudentenWerk

StudentenWerk, opgericht in 2000, is de eerste website van YoungCapital en staat in contact met ruim tachtig procent van studerend Nederland. Onze studenten zijn afkomstig uit alle studierichtingen, zijn flexibel en direct inzetbaar. Ideaal voor tal van projecten, korte klussen en vaste bijbanen.

YoungCapital Professionals

U vindt bij ons ook starters met expertise op het gebied van IT, Finance en Engineering. Wij komen in contact met talentvolle kandidaten tijdens hun studie. Ook na hun afstuderen blijven we ze volgen, zodat we ze kunnen helpen de volgende stap in hun carrière te maken. U kunt een kandidaat uit onze pool inhuren voor een project of voor een langere tijd flexibel inlenen, bijvoorbeeld via projectdetachering, een detavast-constructie, of als trainee of freelancer.

Traineeships

Om aan de groeiende vraag te voldoen in IT, de technische en de financiële sector, organiseren wij diverse traineeships. Tijdens een intensief traject van enkele maanden behalen talentvolle professionals alle relevante certificaten. Zij kunnen vervolgens direct aan de slag als bijvoorbeeld softwaredeveloper of financieel klantadviseur in het bezit van het verplichte Wft-diploma.

Wilt u aan de slag met young professionals? Wacht niet langer, stuur ons uw vacature!

StudentJob International

Buiten Nederland zijn wij onder het label StudentJob International actief in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 4 miljoen talenten in zeven landen beschikken wij over het grootste online netwerk van Europa!