Over Bijbaan.nl

Bijbaan.nl

Wie is Bijbaan?

Bijbaan.nl onderdeel van YoungCapital is dé ontmoetingsplaats voor alle studenten en starters met een mbo-, hbo- (Bachelor) en wo-opleiding (Master) en bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke, vakantie- of vaste krachten. Bijbaan.nl werd gelanceerd in 2010. Dit platform is naast Nederland ook actief in de volgende landen: Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland, Oostenrijk.

Wat bieden wij werkgevers?

Op Bijbaan.nl komt u eenvoudig in contact met enthousiaste mbo-, hbo- en wo-studenten die op zoek zijn naar bijbaan. Door gratis vacatures te plaatsen ontvangt u direct sollicitaties in uw inbox. Als u liever zelf op zoek gaat naar de ideale kandidaat, dan kunt u gebruik maken van onze cv-database.

Hoe vind ik de ideale kandidaat via Bijbaan.nl?

U maakt eenvoudig een gratis bedrijfsaccount aan en u kunt direct beginnen met het plaatsen van gratis vacatures. U vacature staat direct online en alle sollicitaties ontvangt u direct in uw mailbox. Indien u gebruik wilt maken van de cv-database en u heeft een ideale kandidaat gevonden, dan kunt u tegen een kleine vergoeding de contactgegevens van de kandidaat opvragen.

In het kort
2014   Vanaf januari is Bijbaan onderdeel van YoungCapital.
2013   Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Bijbaan.nl heeft in juni haar 30.000e inschrijving ontvangen.
2012   In juni krijgt Bijbaan.nl een compleet nieuw uiterlijk! Daarnaast heeft de website haar diensten uitgebreid met een CV database. Hier kunnen werkgevers zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten. De database is al flink gegroeid en bevat in februari meer dan 10.000 zoekende werkstudenten.
2011   In februari 2011 bevat de database van Bijbaan.nl al meer dan 2.000 studenten die op zoek zijn naar een bijbaan of vakantiewerk.
2010   StudentJob International breidt uit met een extra niche website genaamd Bijbaan.nl.
1999   Om een internationale groei te realiseren lanceert Studentenwerk.nl het platform StudentJob International en start als eerste in Nederland met de website StudentJob.nl.