Bijbaan.nl

Bijbaan.nl is een vacaturebank voor studenten en net-afgestudeerden met een mbo-, hbo- of wo-opleiding (bachelor of master). Jaarlijks helpen wij duizenden jongeren aan het werk. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, stage of starterfunctie? Schrijf je dan nu in!

Onderdeel van YoungCapital
Bijbaan.nl is onderdeel van YoungCapital, Nederlands grootste uitzender van de nieuwe generatie. Via een uitgebreid online netwerk staan wij in contact met meer dan 4,8 miljoen jonge talenten. Gemotiveerde studenten, starters en jonge professionals die we in contact brengen met topwerkgevers. Talent zoals jij dus!

Bijbaan.nl brengt jou direct in contact met interessante bedrijven die op zoek zijn naar parttime- of tijdelijke fulltimemedewerkers. Ook als je afgestudeerd bent, hebben wij leuke vacatures. Voor jou betekent dit een makkelijke manier om snel in contact te komen met een leuk bedrijf waar je naast je studie geld kunt verdienen en werkervaring kunt opdoen.

Het team van Bijbaan.nl

Studentjob Nederland/België

Bijbaan.nl heeft ambitie!

Klik hier voor de statistieken van ons internationale netwerk! Young Capital Werkgevers Talent Europa

Wat hebben wij jou te bieden?

Bijbaan.nl biedt bijbanen, vakantiewerk, stages en starterfuncties aan in heel Nederland. Via het eenvoudige zoeksysteem vul je in wat voor soort werk je zoekt. Je solliciteert vervolgens in een paar kliks, en jouw sollicitatie sturen wij direct door naar het betreffende bedrijf. Simpel, snel en effectief!

Jouw voordelen:

  • Schrijf je in en solliciteer direct op interessante vacatures
  • Word snel gevonden door interessante bedrijven
  • Ontvang elke week een overzicht in je inbox van de nieuwste vacatures

Voordelen werkgevers:

  • Met 1.865.105 actief werkzoekenden altijd een geschikte kandidaat
  • Makkelijk en snel toegang tot jong afgestudeerd talent
  • Zoek zelf in ons CV database
  • Gemakkelijk en voordelig vacatures plaatsen en wijzigen
  • Uw vacature is goed vindbaar via Google

Lees meer over werven via Bijbaan.nl


Bijbaan Contact

In het kort

2014   Vanaf januari is Bijbaan onderdeel van YoungCapital.
2013   Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Bijbaan.nl heeft in juni haar 30.000e inschrijving ontvangen.
2012   In juni krijgt Bijbaan.nl een compleet nieuw uiterlijk! Daarnaast heeft de website haar diensten uitgebreid met een CV database. Hier kunnen werkgevers zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten. De database is al flink gegroeid en bevat in februari meer dan 10.000 zoekende werkstudenten.
2011   In februari 2011 bevat de database van Bijbaan.nl al meer dan 2.000 studenten die op zoek zijn naar een bijbaan of vakantiewerk.
2010   Bijbaan International breidt uit met een extra niche website genaamd Bijbaan.nl.
1999   Om een internationale groei te realiseren lanceert Studentenwerk.nl het platform Bijbaan International en start als eerste in Nederland met de website Bijbaan.nl.