Onderdeel van YoungCapital

Bijbaan.nl is onderdeel van YoungCapital, Nederlands grootste uitzender van de nieuwe generatie. Via een uitgebreid online netwerk staan wij in contact met ruim 5 miljoen jonge talenten. Ambitieuze studenten en jonge professionals die we in contact brengen met topwerkgevers.

Bijbaan.nl brengt jou direct in contact met interessante bedrijven die op zoek zijn naar parttime medewerkers. Ook als je afgestudeerd bent, hebben wij leuke vacatures. Voor jou betekent dit een makkelijke manier om snel in contact te komen met een leuk bedrijf waar je naast je studie geld kunt verdienen en werkervaring kunt opdoen.

Wij hebben ambitie!

En daarom zijn wij ook internationaal actief. Naast onze zes Nederlandse jobboards kun je ons vinden in de volgende landen: Duitsland, België, Frankrijk, Zweden, Spanje, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het is onze ambitie om studenten in heel Europa in contact te brengen met de beste werkgevers.

Solliciteer via onze app

Wij snappen dat je geen zin hebt in lange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Daarom kun je met de StudentJob App razendsnel mobiel solliciteren. Heb je jouw droombaan gevonden? Solliciteer dan direct via de app. Neem in de app ook een videomotivatie op, en voeg die makkelijk toe aan je sollicitatie. Wanneer kun jij beginnen?

De Studentjob app

Ook als werkgever zit je goed bij Bijbaan.nl

  • Met ruim 350.000 werkzoekenden is er altijd een geschikte kandidaat
  • Makkelijk en snel toegang tot jong talent
  • Zoek zelf in onze CV database
  • Gemakkelijk en voordelig vacatures plaatsen en wijzigen
  • Je vacature is goed vindbaar via Google

De statistieken van ons internationale netwerk

0K

Inschrijvingen
laatste 31 dagen

0K

Inschrijvingen
laatste 12 maanden

0M

Totaal inschrijvingen

In het kort

2014

Vanaf januari is Bijbaan.nl onderdeel van YoungCapital.

2013

Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Bijbaan.nl heeft in juni haar 30.000e inschrijving ontvangen.

2012

In juni krijgt Bijbaan.nl een compleet nieuw uiterlijk! Daarnaast heeft de website haar diensten uitgebreid met een CV database. Hier kunnen werkgevers zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten. De database is al flink gegroeid en bevat in februari meer dan 10.000 zoekende werkstudenten.

2011

In februari 2011 bevat de database van Bijbaan.nl al meer dan 2.000 studenten die op zoek zijn naar een bijbaan of vakantiewerk.

2010

Bijbaan International breidt uit met een extra niche website genaamd Bijbaan.nl.

1999

Om een internationale groei te realiseren lanceert Studentenwerk.nl het platform Bijbaan International en start als eerste in Nederland met de website Bijbaan.nl.