Beroepsgroepen

Home » Beroepsgroepen

Zoek jij een leuke bijbaan, maar weet je nog niet in welke beroepsgroep? Op Bijbaan.nl hebben we vast een leuke bijbaan in jouw vakgebied. Kijk snel of je nieuwe bijbaan tussen de onderstaande beroepsgroepen zit!

Logistieke bijbaan

Zoek jij een leuke bijbaan in de logistieke branche? Ben jij het zat om elke keer naar de sportschool te moeten voor krachttraining en wil je liever sporten en bijverdienen in één keer? Dat kan met een logistieke bijbaan. Zie jij het wel zitten om in een magazijn aan de slag te gaan of wil je een bijbaan als chauffeur of koerier? Jij zorgt dat alles netjes bezorgd wordt bij de klanten. Daarnaast houd je natuurlijk nog tijd over om te werken aan je studie of voor andere werkzaamheden. Klinkt een bijbaan in de logistiek als iets voor jou? Wie weet zit jouw nieuwe logistieke bijbaan er wel tussen, dus solliciteer snel! Bekijk snel onze logistieke bijbanen!

Administratieve bijbaan

Wil jij naast je tijd die je aan je studie besteedt, ook graag wat geld verdienen? Ben jij analytisch sterk en kun je goed overzicht houden? En werk je daarnaast netjes? Dan ben jij geschikt voor een administratieve bijbaan. Schemaatjes en tabellen zijn jouw beste vrienden en je stopt niet voordat de administratie weer op orde is. Daarnaast kun je goed samenwerken, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Met een administratieve bijbaan kun je lekker bijverdienen en tegelijkertijd ervaring opdoen. Kijk snel of jij de administratieve bijbaan kunt vinden die je zoekt en vergeet niet te solliciteren. Bekijk snel onze administratieve bijbanen!

Horeca bijbaan

Wil jij naast je salaris nog extra fooi verdienen? Ben jij flexibel inzetbaar en is een baan in de horeca helemaal iets voor jou? Vind jij het leuk om hard te werken en contact te hebben met de klanten die de bar of het restaurant bezoeken? Met een horeca bijbaan zorg jij dat de klanten een geweldige avond hebben en de volgende keer ook weer kiezen voor de horecagelegenheid waarvoor je werkt. Misschien kun jij wel samen met je vrienden aan de slag met een horeca bijbaan. Dus kijk snel of je een leuke bijbaan in de horeca kunt vinden en solliciteer. Bekijk snel onze horeca bijbanen!