Zorg bijbaan

Er zijn 386 zorg bijbanen gevonden.

Zoek jij een mooie bijbaan bij jou in de buurt? Wil jij jezelf graag nuttig maken in je vrije uurtjes door mensen te helpen én ook nog iets bijverdienen? Neem dan een bijbaan in de zorg! Om in de zorg te werken hoef je niet een diploma verpleegkunde te hebben. Je kunt ook al aan de slag gaan in de thuiszorg. Schoonmaken bij mensen en een gezellig praatje met ze maken. Met een paar uurtjes per week kun jij al snel een lekker bedrag bijverdienen én je werktijden zijn vaak flexibel. Klinkt een bijbaan in de zorg als thuishulp perfect? Check dan snel onze vacatures!

Werken in de zorg

Heb jij engelengeduld en zorg je graag voor anderen? Dan is een bijbaan in de zorg voor jou ideaal! Werken in de zorg kan op veel manieren. Heb je een diploma verpleegkunde of doe je een opleiding in die richting? Dan kun je alvast ervaring opdoen met een bijbaan als zorgassistent. Heb je geen diploma in de zorg, maar wil je wel graag mensen helpen? Dan hebben we verschillende vacatures online staan. Je kunt bijvoorbeeld een leuke bijbaan nemen als zorgchauffeur en mensen rondrijden. Bekijk snel welke soorten bijbanen in de zorg we op de site hebben staan en solliciteer op de vacature die het best bij jou past.

Bijbaan zorg dicht bij huis

Een bijbaan in de zorg hoef je niet ver te zoeken. De vacatures op onze site laten zien dat overal hulp nodig is. Dus ook bij jou in de buurt. Kijk op de site naar de vacatures om te werken in jouw eigen dorp of stad. Woon je in Amsterdam en zoek je een bijbaan voor in de avonduren? Dan kun je bijvoorbeeld werken als babysitter. Of ga overdag aan de slag als huishoudelijke hulp. Ook in het zuiden van het land hebben we op de site allerlei verschillende vacatures voor een bijbaan in de zorg staan. Ga aan de slag als zorgchauffeur of zorgbegeleider in steden als Breda of Tilburg.

Meer informatie

Thuishulp in Pijnacker-Nootdorp in Pijnacker - Nootdorp

Thuishulp in Haarlemmermeer (o.a. in Hoofddorp)

Thuishulp in Alphen aan den Rijn

thuishulp in Midden Delfland

Thuishulp in Westland

Thuishulp in Odijk, Bunnik en Wijk bij Duurstede

Thuishulp in Waddinxveen

Thuishulp in Houten

Thuishulp in Overloon

Thuishulp in Loenen aan de Vecht

Thuishulp in Zeist

Thuishulp in Middenbeemster

Thuishulp in de Zaanstreek

Thuishulp in Waterland

Thuishulp in Beemster

Thuishulp in Diemen

Thuishulp in Lansingerland

Thuishulp in Volendam en Edam in Volendam - Edam

Thuishulp in Ridderkerk

Thuishulp in Schoonhoven

Thuishulp in Soest

Thuishulp in Hardinxveld-Giessendam

Thuishulp in Tilburg

Thuishulp in Krimpen aan den IJssel

Thuishulp in Heemskerk

Thuishulp in Molenwaard

Thuishulp in Breda

Thuishulp in Beverwijk

Thuishulp in Nieuw-Lekkerland

Thuishulp in Uitgeest