Zorg bijbaan

Er zijn 439 zorg bijbanen gevonden.

Zoek jij een mooie bijbaan bij jou in de buurt? Wil jij jezelf graag nuttig maken in je vrije uurtjes door mensen te helpen én ook nog iets bijverdienen? Neem dan een bijbaan in de zorg! Om in de zorg te werken hoef je niet een diploma verpleegkunde te hebben. Je kunt ook al aan de slag gaan in de thuiszorg. Schoonmaken bij mensen en een gezellig praatje met ze maken. Met een paar uurtjes per week kun jij al snel een lekker bedrag bijverdienen én je werktijden zijn vaak flexibel. Klinkt een bijbaan in de zorg als thuishulp perfect? Check dan snel onze vacatures!

Werken in de zorg

Heb jij engelengeduld en zorg je graag voor anderen? Dan is een bijbaan in de zorg voor jou ideaal! Werken in de zorg kan op veel manieren. Heb je een diploma verpleegkunde of doe je een opleiding in die richting? Dan kun je alvast ervaring opdoen met een bijbaan als zorgassistent. Heb je geen diploma in de zorg, maar wil je wel graag mensen helpen? Dan hebben we verschillende vacatures online staan. Je kunt bijvoorbeeld een leuke bijbaan nemen als zorgchauffeur en mensen rondrijden. Bekijk snel welke soorten bijbanen in de zorg we op de site hebben staan en solliciteer op de vacature die het best bij jou past.

Bijbaan zorg dicht bij huis

Een bijbaan in de zorg hoef je niet ver te zoeken. De vacatures op onze site laten zien dat overal hulp nodig is. Dus ook bij jou in de buurt. Kijk op de site naar de vacatures om te werken in jouw eigen dorp of stad. Woon je in Amsterdam en zoek je een bijbaan voor in de avonduren? Dan kun je bijvoorbeeld werken als babysitter. Of ga overdag aan de slag als huishoudelijke hulp. Ook in het zuiden van het land hebben we op de site allerlei verschillende vacatures voor een bijbaan in de zorg staan. Ga aan de slag als zorgchauffeur of zorgbegeleider in steden als Breda of Tilburg.

Meer informatie

De beste baan ever? Word oppas bij Nanny Nina, kies zelf je werktijden&uurtarief

Top Job

Deeltijdse dierenzorg vacatures

Care.com Europe GmbH

Bijbaan in het ziekenhuis in Eindhoven

Pedagogisch medewerker met ambitie gezocht voor kinderopvang en BSO

Aan de slag in de thuishulp in Amsterdam

Parttime aan de slag als thuishulp in Amstelveen

Ga parttime aan de slag als thuishulp in Leidschendam-Voorburg

Ga aan de slag als parttime thuishulp in Westland

Thuishulp in Krommenie

Thuishulp in Westvoorne

Zorgondersteuner in Wognum

Thuishulp in Rockanje

Thuishulp in Tinte

Thuishulp in Oostvoorne

Thuishulp in Tilburg

Parttime huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn

Thuishulp in Kaatsheuvel

Thuishulp in Montfort

Thuishulp in Oostzaan

Thuishulp in Sint Odiliënberg

Thuishulp in Neer / Roggel

Thuishulp in Ittervoort / Grathem

Vakantiewerk als thuishulp in Westvoorne

Thuishulp in Haelen

Thuishulp in Horst

Thuishulp in Moerdijk

Thuishulp in Ter Aar

Thuishulp in Hof van Twente

Thuishulp in Zevenhoven

Thuishulp in Noorden