Zorg bijbaan

Er zijn 222 zorg bijbanen gevonden.

Zoek jij een mooie bijbaan bij jou in de buurt? Wil jij jezelf graag nuttig maken in je vrije uurtjes door mensen te helpen én ook nog iets bijverdienen? Neem dan een bijbaan in de zorg! Om in de zorg te werken hoef je niet een diploma verpleegkunde te hebben. Je kunt ook al aan de slag gaan in de thuiszorg. Schoonmaken bij mensen en een gezellig praatje met ze maken. Met een paar uurtjes per week kun jij al snel een lekker bedrag bijverdienen én je werktijden zijn vaak flexibel. Klinkt een bijbaan in de zorg als thuishulp perfect? Check dan snel onze vacatures!

Werken in de zorg

Heb jij engelengeduld en zorg je graag voor anderen? Dan is een bijbaan in de zorg voor jou ideaal! Werken in de zorg kan op veel manieren. Heb je een diploma verpleegkunde of doe je een opleiding in die richting? Dan kun je alvast ervaring opdoen met een bijbaan als zorgassistent. Heb je geen diploma in de zorg, maar wil je wel graag mensen helpen? Dan hebben we verschillende vacatures online staan. Je kunt bijvoorbeeld een leuke bijbaan nemen als zorgchauffeur en mensen rondrijden. Bekijk snel welke soorten bijbanen in de zorg we op de site hebben staan en solliciteer op de vacature die het best bij jou past.

Bijbaan zorg dicht bij huis

Een bijbaan in de zorg hoef je niet ver te zoeken. De vacatures op onze site laten zien dat overal hulp nodig is. Dus ook bij jou in de buurt. Kijk op de site naar de vacatures om te werken in jouw eigen dorp of stad. Woon je in Amsterdam en zoek je een bijbaan voor in de avonduren? Dan kun je bijvoorbeeld werken als babysitter. Of ga overdag aan de slag als huishoudelijke hulp. Ook in het zuiden van het land hebben we op de site allerlei verschillende vacatures voor een bijbaan in de zorg staan. Ga aan de slag als zorgchauffeur of zorgbegeleider in steden als Breda of Tilburg.

Meer informatie

Voedingsassistent(e) in ziekenhuis te Eindhoven

Makkelijk geld verdienen als Nachtmedewerker bij zorginstelling SGL in Sittard

Thuishulp in Maastricht

Thuishulp in Vreeland

Thuishulp in Texel

Thuishulp in Maasland

Thuishulp in Kockengen

Thuishulp in Hoogvliet

Thuishulp in Schipluiden

Thuishulp in Montfoort

Thuishulp in Rijswijk

Flexmedewerker Zorg - in Deventer en Enschede

Schoonmaakmedewerker gezocht in de ochtenduren bij zorginstelling in Waalwijk

Thuishulp in Linschoten

Thuishulp in Woerden

Thuishulp in Uden

Thuishulp in Kessel

Sport- Kinder- & Jeugdbegeleiders

Thuishulp in Vianen

Thuishulp in Vlaardingen

Thuishulp in Den Hoorn

Thuishulp in Monster

Thuishulp in Markelo

Thuishulp in Haarlem

Parttime (leerling) kraamverzorgende gezocht in Utrecht

Parttime medewerker oogheelkunde gezocht in Rijswijk

Pedagogisch medewerkers gezocht bij BSO's

Thuishulp in 's Gravenzande

Zorgcoördinator in Barendrecht

Thuishulp in Breukelen