HR bijbaan

Er zijn 90 HR bijbanen gevonden.

Zoek jij een bijbaan om bijvoorbeeld te combineren met je studie HR of HRM? Goed idee, want daarmee maak je meer kans op een fulltime of parttime baan nadat je afgestudeerd bent. Genoeg bedrijven die je een HR bijbaan kunnen aanbieden! De leukste bijbaan vacatures vind je op deze website.

HR bijbaan als recruiter

Als student of starter in de HR heb je zo een bijbaan als recruiter gevonden. Met jouw neus voor goede werknemers ben jij erg gewild bij uitzendbureaus. Je kunt werknemer en werkgever matchen alsof je een succesvolle datingsite bent. De juiste kandidaten heb je zo gevonden en weet als recruiter precies hoe je beide partijen enthousiast moet maken. Kijk bij de vacatures voor een HR bijbaan om te zien welke leuke bedrijven een recruiter zoeken!

HR bijbaan als assistent HR manager

Een bijbaan als assistent HR manager is de perfecte baan om te combineren met je HR(M)-studie. Je ziet welke verantwoordelijkheden en taken een HR manager heeft en je zet al een relevante bijbaan in het bedrijfsleven op je cv. Als assistent van een HR manager houd je je bezig met het handhaven van (ziekte)verlof, ontslag, salaris en bonussen. Daarnaast ondersteun je de HR manager bij zijn taken als aanspreekpunt voor werknemers. Je bent bij functioneringsgesprekken en stelt nieuwe vacatures op. Benieuwd waar je zo’n bijbaan als assistent HR manager kunt vinden? Check dan de vacatures!

HR bijbaan als administratief medewerker

Als je een HR bijbaan zoekt, moet je soms eerst beginnen met de kleinere dingen voordat je grote taken op je mag nemen. Je kunt een bijbaan als administratief medewerker goed gebruiken naast bijvoorbeeld je studie HR of HRM. Als administratief medewerker heb je namelijk een belangrijke en ondersteunende rol voor een HR manager en leer je veel over de verschillende bedrijfsprocessen. Na deze ervaring ben je in ieder geval goed klaargestoomd voor een eventuele volgende stap in je HR-carrière. Bekijk snel de vacatures voor een HR bijbaan als administratief medewerker!

HR bijbaan in Amsterdam

In onze hoofdstad Amsterdam zijn veel hoofdkantoren van grote bedrijven te vinden waar je een HR bijbaan kunt scoren die vanwege de naam al goed staat op je cv. Zo zijn er bijvoorbeeld veel banken, bekende uitzendbureaus, hotels of start-ups in allerlei richtingen die iemand met een HR-achtergrond goed kunnen gebruiken! Benieuwd naar de vacatures voor een HR bijbaan in Amsterdam? Vind ze hier op deze pagina!

HR bijbaan in Tilburg

Woon je (in de buurt van) het gezellige, Brabantse Tilburg en zoek je daar een HR bijbaan? Tilburg heeft een leuke, compacte binnenstad, drie grote universiteiten en een muziekacademie. Dit maakt het tot een stad waar je als jonge professional in de HR snel een bijbaan kunt vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de hoofdkantoren van Kwantum, The Sting en Costes gevestigd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan snel door naar de vacatures voor een HR bijbaan in Tilburg.

HR bijbaan in Rotterdam

Of je nu een commerciële of culturele HR bijbaan in Rotterdam zoekt: dit is een stad waar verschillende nationaliteiten met elkaar samenleven en waar er in de culturele, culinaire en muzikale sector flink geprofiteerd wordt van die diversiteit. Leuk voor als je wilt werken én wonen in Rotterdam! Benieuwd welke bedrijven er naast Coca Cola, de Media Markt en CoolBlue nog meer hun hoofdkantoor hebben en op zoek zijn naar HR medewerkers? Vind dan snel je HR bijbaan bij de vacatures in Rotterdam!

Meer informatie

Word parttime Franstalig HR medewerker in Zwaagdijk-Oost

Word fulltime administratief medewerker HR in Zwaagdijk-Oost

Per direct bijbaan als parttime recruitment support Zwolle

Fulltime junior recruiter bij een Freelanceplatform in Amsterdam

Per direct parttime arbo-coördinator in Zoetermeer

Parttime salarisadministrateur in Rijswijk!

Fulltime Recruiter voor Huishoudelijke Zorg in Maastricht

Kom stage lopen als Recruiter bij YoungCapital Eindhoven

Ga aan de slag als hr medewerker in Breda!

Start als parttime HR medewerker in Roosendaal.

Start als administratief HR medewerker in Almere

Tijdelijke HR medewerker bij parkeerhandhaving in Amsterdam

Ervaren recruiter bij intermediair in Amsterdam

Stagiair gezocht bij YoungCapital in Den Haag

Werk als fulltime Office Manager in het centrum van Amsterdam

Fulltime administratief medewerker in Alkmaar - Den Helder

Start als fulltime junior Accountmanager in hartje Amsterdam

Word stagiair recruiter bij YoungCapital MKB in Utrecht!

Loop stage als recruiter bij YoungCapital Utrecht

Begin als stagiair bij YoungCapital in Utrecht

HR stage bij YoungCapital in Utrecht (€ 450,- pm!)

Ga stage lopen bij YoungCapital in Utrecht (€ 450 pm!)

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Fulltime stagiair bij YoungCapital Amsterdam West

Fulltime Recruitment stagiair YoungCapital Amsterdam West!

Word Recruitment Consultant bij YoungCapital in Utrecht

Parttime HR coördinator in Amsterdam

Junior Adviseur in Rotterdam

Junior Adviseur in Amsterdam

Managementassistent Procurement & Contracting in Schiphol