Filters - Verfijn resultaten

Bijbaan in Velp

Er zijn 101 bijbanen in Velp gevonden.

Op zoek naar een studenten bijbaan of weekendbaan in Velp? Wil je graag bijverdienen naast je studie of school? Zoek dan niet verder, want je bent op de juiste pagina terechtgekomen. Op Bijbaan.nl vind je namelijk allerlei leuke bijbaantjes in Velp. Met je profiel kun je heel makkelijk solliciteren op alle vacatures naar keuze. Kijk maar eens in welke branche je aan de slag wilt. Wil je werken achter de kassa in een winkel? Of ben jij een kei in het verkopen van spullen? Er is voor ieder wat wils. Solliciteer naar de bijbaantjes die jou het leukst lijken, en voor je het weet kun je aan de slag in Velp.


Winkel vacatures in Velp

Van werken in een winkel kun je veel leren. Als je een bijbaan hebt als winkelmedewerker, dan ga je veel verschillende taken verrichten. Je hebt veel klantcontact: je adviseert ze, beantwoordt al hun vragen en helpt ze bij de kassa. Daarnaast houd je je bezig met het netjes en goed gevuld houden van de winkel. Je kunt ook als kassamedewerker of vakkenvuller aan de slag in een supermarkt. Kies zelf maar! Klik snel verder voor alle vacatures.

Winkel vacatures in Velp

Kies voor een commerciële bijbaan in Velp

Als jij ergens van bent overtuigd, krijg je anderen makkelijk mee met jouw enthousiasme. Dat is precies wat je nodig hebt om te werken in de sales! Als je kiest voor een commercieel bijbaantje, krijg je de kans jouw verkoopskills verder te ontwikkelen. Handig als je graag carrière wilt maken in de sales! Wil jij dit? Kijk snel verder en solliciteer meteen.

Sales vacatures in Velp

Marketing bijbanen in Velp

Vind jij het leuk om teksten te schrijven? Word jij nooit betrapt op een taal- of spelfout? En wil jij graag leren hoe je verschillende media kunt inzetten om de doelgroep te bereiken? Denk dan aan een bijbaan in de marketing. Als je graag carrière wilt maken in deze branche, is dit een mooi begin. Benieuwd naar onze vacatures in Velp? Kijk snel verder.

Marketing vacatures in Velp

Meer informatie

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Filiaalmedewerker in Duiven

Horecamedewerker op Arnhem Centraal Station

Bijbaan in Doesburg

Bijbaan in Westervoort

Werken bij AKO Arnhem NS als Oproepkracht

Hulpkracht weekend in Duiven

per direct inpak/magazijn medewerker gezocht in Duiven

Zaterdagmedewerker Kwekerij in Groessen

Schoonmaakmedewerker, Arnhem

Leuke (bij)baan: aan de slag als verkoopmedewerk(st)er bij Xenos in Arnhem

Pizza Bakker New York Pizza in Arnhem

Schoonmaakmedewerker, Arnhem

Schoonmaakmedewerker, Zevenaar

Bezorger New York Pizza in Duiven

Schoonmaakmedewerker, Eerbeek

per direct verkoop/klantenservice medewerker gezocht in Duiven

Flexibele baan als scooter koerier bij Van Straaten Post in Arnhem

Flexmedewerker schoonmaak, Arnhem

The Sting Weekendhulp in Arnhem

Vakantiemedewerker schoonmaak, Eerbeek