Filters - Verfijn resultaten

Bijbaan in Zoetermeer

Er zijn 144 bijbanen in Zoetermeer gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Wij helpen je op weg! Bij Bijbaan hebben we alle leuke vacatures in Nederland op een rijtje gezet. Zo kun je natuurlijk aan de slag in een winkel, maar misschien vind je het leuker om te werken als administratief medewerker? Schoonmaker? Receptioniste? Het kan allemaal! Onze recruiters helpen je op weg. Het mooie is dat je voor een leuke bijbaan niet eens in een grote stad als Amsterdam of Utrecht hoeft te wonen: ook in Zoetermeer hebben we meer dan genoeg vacatures openstaan. Als je hier aan de slag wilt, hoef je alleen maar een profiel aan te maken op Bijbaan.nl. Daarna kun je op alle vacatures solliciteren die je wilt!


Marketingmedewerker: iets voor jou?

Een van de sectoren waar je in Zoetermeer aan de slag kunt gaan, is marketing. De marketingafdeling houdt zich bezig met de naamsbekendheid van een bedrijf. Dit gebeurt via interne en externe communicatie. Denk hierbij aan social media, nieuwsbrieven, reclamecampagnes en persberichten. Voor deze functie moet je dus een perfecte beheersing hebben van de Nederlandse taal. Zou jij wel aan de slag willen als marketingmedewerker? Scrol dan naar beneden voor onze vacatures.

Marketing vacatures in Zoetermeer

Maak van elk feestje een succes als host of hostess

Ben jij iemand die wel weet hoe je een goed feestje moet organiseren? Dan is een baan als gastheer of gastvrouw perfect voor jou! In deze functie ga je de gasten verwelkomen, drankjes aanbieden, schoonmaken en de catering verzorgen. Het is een veelzijdige baan, waar je veel nieuwe mensen leert kennen en snel kunt doorgroeien naar een zwaardere functie. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze promotiewerk vacatures in Zoetermeer.

Promotiewerk vacatures in Zoetermeer

Rijdend geld verdienen als chauffeur in Zoetermeer

Zou jij je geld willen verdienen met je handen aan het stuur en je blik op de horizon? Dat kan! Als chauffeur breng jij pakketjes bij de mensen thuis. Ze zijn dolblij als ze je zien, wat je baan nog eens extra leuk maakt. Na je werk kun je gelijk doorrijden naar huis en van je avond genieten. Kortom: een makkelijke baan die goed te combineren is met je studie. Enthousiast geworden? Solliciteer dan op onze vacatures in Zoetermeer!

Logistieke vacatures in Zoetermeer

Meer informatie

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Helpende 2 met medicatiediploma gezocht in Zoetermeer

van Meines Vis Zoetermeer zoekt medewerkers voor de inpakafdeling, ook partime !

Parttime horecamedewerker gezocht bij een tankstation in Rotterdam

Hulpkracht door de weeks in Zoetermeer

BBL Verkoper Aktiesport Leidschendam

Orderverzamelaars gezocht voor meest duurzame distributiecentrum van Nederland in Waddinxveen

Telfort zoekt parttime verkoper Zoetermeer 22 uur

Vrachtwagenchauffeur in Leiden

Bezorger New York Pizza in Zoetermeer

Pizza Bakker New York Pizza in Zoetermeer

Fietskoerier New York Pizza in Zoetermeer

Pizza Bakker New York Pizza in Nootdorp

Fietskoerier New York Pizza in Zoetermeer

Thuishulp, Lansingerland

Vakantiewerk thuishulp, Zoetermeer

Schoonmaakmedewerker, Voorschoten

Bezorger New York Pizza in Zoetermeer

Pizza Bakker New York Pizza in Zoetermeer

The Sting Verkoopmedewerker Parttime in Zoetermeer

Thuishulp, Den Haag